We are hiring

Elektrotechnicus

Over Tembo:

Tembo e-LV is een pionier op het gebied van elektrische voertuigen dat zich richt op het ontwikkelen en bouwen van robuuste elektrische off-road voertuigoplossingen voor klanten over de hele wereld met een focus op mijnbouw, infrastructuur en overheidsdiensten. Het bedrijf is de voorloper in de ontwikkeling van conversies van elektrische voertuigen voor Toyota's belangrijkste modellen, Landcruiser en Hilux, die geschikt zijn voor zware, off-road omgevingen.

Tembo is een dochteronderneming van VivoPower, wat betekent dat Tembo complete duurzame energieoplossingen kan aanbieden, waaronder zonnesystemen, batterijtechnologie, microgrids en kritieke energiesystemen.

Werken bij Tembo

Werken bij Tembo is een unieke ervaring. Je maakt deel uit van ons continu groeiende team van 30 vakkundige en ambitieuze professionals. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen krijg je de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen om je vaardigheden te verbeteren. Bij Tembo kom je te werken voor een snelgroeiend, dynamisch, internationaal georiënteerd en high tech bedrijf met een duidelijke opdracht om te werken aan de elektrificatie van zware off-road voertuigen. Tembo heeft een missie die een zeer waardevolle impact zal hebben op toekomstige generaties.

Wat ga je doen als Elektrotechnicus?

Je bent de specialist in elektronica, bij voorkeur elektronica ontwerp voor automotive toepassingen. Voor ons huidige project vervul je de rol van Elektrotechnicus. Je werkt met jouw expertise aan elektronica gerelateerde projecten binnen de gehele engineering afdeling.
Je dag zal nooit hetzelfde zijn, je werkt samen met zeer gemotiveerde en getalenteerde collega's aan verschillende uitdagende elektronica projecten. Je beantwoordt alle elektronica gerelateerde vragen en verbaast ons met jouw expertise.
Je werk zal bestaan uit, maar is niet beperkt tot:

 • Het ontwerpen van een aantal elektrische systemen
 • Component selectie
 • Vereisten & specificaties uitwerken
 • Ontwerp van elektrische circuits (Embedded, MCU, sensoren, communicatie)
 • Schema’s- en PCB’s ontwerpen
 • Productie aansturen (MES)
 • Verificatie en validatie van prototypes
 • Fabriceren of assisteren bij prototyping van kabelbomen

Wat verwachten we van een Elektrotechnicus bij Tembo?

Om te slagen in de dynamische wereld van Tembo zijn pro-activiteit, professionalisme, communicatie en aanpassingsvermogen van cruciaal belang. Wij zoeken mensen met een ambitieuze instelling die leren van het verleden (tried and tested) en die ernaar streven om nieuwe standaarden te zetten wanneer nodig. Je beschikt over praktische kennis over maakbaarheid, cost engineering en de relatie tussen simulatie en praktijk. Verder zijn we op zoek naar iemand met:

 • Een Master diploma bij voorkeur in Electrical Engineering, Elektrotechnicus of gelijkwaardig
 • 3 tot 5 jaar fulltime relevante ervaring op het gebied van elektronica ontwikkeling
 • Ruime ervaring in het ontwerpen van elektronica met de ambitie om zich te blijven ontwikkelen
 • Het vermogen en de ervaring in het bieden van ondersteuning en advies in elektrotechniek specifieke automatisering, processen, tooling, enzovoort
 • Sterke fundamentele kennis van elektronische systeemanalyse, modellering en controle
 • Vermogen om te werken in dynamische multidisciplinaire teams
 • Spreekt vloeiend Engels (verplicht, Nederlands is een groot pluspunt)
 • Beschikbaar voor 38 uur per week

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen; gedetailleerd, analytisch, nauwkeurig, geduldig en tactvol.

Is je interesse gewekt en wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@temboelv.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Us

Contact Form Demo (#5)
Tembo electric light vehicles (EUV) are the premier 100% electric solution for ruggedised mining, industrial, and commercial applications. We offer safe, high performance off-road electric vehicles with exacting industrial standards. Our mission is to support our clients in their quest to decarbonise their sites in the most demanding outdoor environments.

© Copyright 2024 Tembo e-LV BV | Privacy Policy

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram